Rukometašice Zrinjskog spremne za nove izazove

Rukometašice Zrinjskog spremne za nove izazove

Nakon velikih uzbuđenja i ogromnog uspjeha osvarenog na međunarodnoj sceni, lider na premierligaškoj tabeli tim Zrinjskog novu polusezonu otvara utakmicom protiv Krivaje.

Trenerica Ana Papak koju je posljednjih dana za postelju prikovao virus gripe očekuje novi trijumf svojih rukometašica kojim bi Plemkinje dodatno potvrdile kandidaturu za naslov prvaka BiH na kraju tekuće sezone.

"Djevojke su spremne za nove izazove. Očekuje nas važan meč i jedini protivnik koji nas je jesenas uspio savladati. I danas stojim iza izjave da nas je tada pobjedio slabiji tim, ali tezu da smo kvalitetniji potrebno je ovog puta potvrditi na samom parketu. Uz maksimalan pristup koji ću tražiti od svojih igračica naravno da je želja trijumf nad Krivajom. Atmosfera je na nivou, a i zdravstveni bilten je povoljan. Nadam se da će takav ostati i nakon ove utakmice s obzirom da nas u bliskoj budućnosti očekuje važan dvomeč sa Samoborom u okviru Challenge kupa" izjavila je trenerica Zrinjskog Ana Papak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.