Sander Sagosen o utakmici s Hrvatskom: Još mi je teško pričati o tome

Sjajni Norvežanin teško podnosi poraz od Hrvata

Sander Sagosen o utakmici s Hrvatskom: Još mi je teško pričati o tome

Najbolji norveški, a ujedno i europski rukometaš Sander Sagosen još uvijek teško prihvaća poraz od Hrvatske u polufinalu EP odigranog u januaru. 

"To je sve bilo u par centimetara, u promašenom sedmercu ili u obrani. Vrlo su mali detalji odlučivali. Teško mi je govoriti o toj utakmici jer bio je to itekako težak udarac za nas. Ako želiš jednog dana biti na vrhu kao što želimo mi, takve sitnice moramo odvesti na našu stranu" - rekao je sjajni Norvežanin. 

Tog 21. januara u Stockholmu Hrvatska je u jednoj od najdramatičnijih rukometnih utakmica svih vremena pobijedila nakon dva produžetka 29:28, sada već mitskim golom Željka Muse par sekundi prije isteka drugog produžetka te nevjerojatne utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti