Šarić i društvo bez poraza na odmor

Barcelona u 15 kola ostvarila isto toliko pobjeda

Šarić i društvo bez poraza na odmor

Adnan Beganović

Proteklog vikenda odigrano je 15. kolo španjolskog rukometnog prvenstva, a aktuelni prvak Barcelona stigla je do nove pobjede. Istina, Danijel Šarić i društvo imali su problema sa Torreviejom, no na kraju su ipak slavili rezultatom 34:32.

Najefikasniji u redovima Barcelone bili su Entrerrios i Rutenka sa po 8 postignutih golova, dok je kod poraženih Sanchez sa 7 golova bio najučinkovitiji.

U derbiju kola Atletico je sa ubjedljivih 39:31 savladao Ademar Leon. Sjajnu partiju u dresu Atletica pružio je Canellas, koji je sa 10 golova bio najefikasniji igrač susreta, dok je kod Ademara sa 9 golova najefikasniji bio Stranovsky.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.