Saša Kondić novi predsjednik Upravnog odbora RK Borac

Održana sjednica

Saša Kondić novi predsjednik Upravnog odbora RK Borac

Dosadašnji član Upravnog odbora RK Borac m:tel, Saša Kondić, jednoglasno je danas izabran za novog predsjednika ovog tijela.

Na današnjoj sjednici UO, dosadašnjim članovima, Marinku Umičeviću, koji će i u narednom periodu obavljati funkciju potpredsjednika, Igoru Jovanoviću i Vladimiru Blagojeviću, jednoglasnom odlukom kooptirani su i dr Vlado Đajić, Goran Selak, Žejljko Šušak i Vedran Škoro.

Njihovi mandati trebalo bi da budu potvrđeni na narednoj sjednici Skupštine kluba, koja bi trebalo da bude održana krajem januara 2019. godine. Na ovoj sjednici trebalo bi da bude izmijenjen i Statut, s ciljem proširivanja broja članova Upravnog odbora.

Sjednici UO prisustvovala je i novi ministar porodice, omladine i sporta RS, Sonja Davidović Zec i pomoćnik Dragan Jaćimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi