Sedam golova Nikole Karabatića u trijumfu Aixa

Dva gola Savića, jedan Bećirovića

Sedam golova Nikole Karabatića u trijumfu Aixa

A. Beganović

U okviru 14. kola frAncuskog rukometnog prvenstva Aix naših Borisa Bećirovića i Koste Savića na gostovanju je savladao Billere (30:21), a do pobjede ih je vodio nekada najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić.

U derbiju začelja francuskog rukometnog prvenstva Aix je bez većih problema savladao posljednjeplasiranu momčad prvenstva Billere.

Najefikasniji u redovima pobjedničke momčadi bio je Nikola Karabatić sa sedam pogodaka, Vincent Vially je dodao šest, dok je Kosta Savić postigao dva, a Boris Bećirović jedan pogodak.

Kod Billerea su najefikasniji bili Pierre Ragot sa sedam, te Benjamin Massot sa pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.