Sikimić: Želimo titulu prvaka vratiti u Tuzlu

Nova rukometašica Jedinstva za SportSport.ba

Sikimić: Želimo titulu prvaka vratiti u Tuzlu

E. Dindić

Nova rukometašica Jedinstvo AtlasRelaxa je mlada bh.reprezentativka Ivana Sikimić, i ona će u idućoj sezoni predstavljati jednu od udarnih perjanica Tuzlanki u pohodu na najviši tron. 

Sikimić dolazi iz redova Mladosti iz Srbije, igra na poziciji desnog beka. U karijeri je nosila još dres Leotara i Crvene Zvezde, a prošle godine je u kvalifikacijama za EP, U20 reprezentaciju Bosne i Hercegovine predvodila kao kapiten.

" Izuzetna sam srećna što ću u idućoj sezoni nastupati za ekipu Jedinstvo AtlasRelaxa. Mi smo jedna mlada i perspektivna ekipa, i u Tuzlu dolazim veoma motivisana, da pomognem klubu da ostvari što bolje uspjehe. Želim lično da titulu prvaka vratimo u Tuzlu, a svakako što se tiče nastupa u Europi, nadam se da ćemo što bolje predstaviti Bosnu i Hercegovinu. Sigurno je da jedva čekam početak nove sezone, i nastupe u novom klubu", rekla  je Sikimić u izjavi za SportSport.ba 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi