Sinanović:  Danas je radostan dan za sport u Bosni i Hercegovini

Predsjednik RSBIH za SportSport.ba

Sinanović: Danas je radostan dan za sport u Bosni i Hercegovini

Emir Dindić

Ženska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se nakon 12 godina. 

Naše djevojke počele su pripreme u Lukavcu, gdje će održati prvo okupljanje a za SportSport.ba govorio je predsjednik saveza Mensur Sinanović. 

"Danas je radostan dan za sport u Bosni i Hercegovini, te konkretno za bh.ženski rukomet. Dugo nam reprezentacije nije bilo, a razloge zašto je to tako ne bi sada komentarisao. Atmosfera je odlična, te nadam se da će biti još bolja. Djevojke imaju kvalitet, te ne sumnjam da će biti odlične na terenu. Ove pripreme služe kao uvod u pretkvalifikacije  u glavne kvalifikacije koje slijede poslije ovoga. U prvom planu nam je da bude što bolje reprezentacija Bosne i Hercegovine seniorska, te da mlađe kategorije budu što bolje.", rekao je Sinanović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi