Sirota Bolivija: Brazil nije dao 82 gola kao Argentina, ali je bio blizu

Bolivijci primili 214 golova na tri meča

Sirota Bolivija: Brazil nije dao 82 gola kao Argentina, ali je bio blizu

A. Čaušević

Ubjedljivo najlošija selekcija na rukometnom prvenstvu Centralne i Južne Amerike je selekcija Bolivije. 

Reprezentativci Bolivije su na tri meča primili čak 214 golova. Nakon što su im Argentinci dali 82, Brazilci su sa 77 postignutih golova bili nešto slabiji. Rezultat je bio 77:9.

Potpuni amateri su danas igrali protiv Urugvaja i očekivano nisu se lijepo proveli. Izgubili su rezultatom 55:1, a jedini gol su postigli tek u drugom poluvremenu.

Do kraja turnira Bolivija će igrati Paragvaja i Čilea te ovoj reprezentaciji sigurno prijete još dva teška i ubjedljiva poraza.

Inače, ovaj turnir ujedno služi i kao kvalifikacije za SP 2021. godine koje se igra u Egiptu. Nakon tri nepotpuna najbolje su reprezentacije Brazil i Argentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi