Skauti krenuli sa pripremama

Skauti krenuli sa pripremama

O. Lekić

U Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom započele su pripreme rukometaša Izviđača.

Prozivku igrača odradio je stručni koordinator Josip Glavaš i pomoćni trener Tomislav Bošnjak, a sudjelovalo je 18 rukometaša, među kojima su bili i članovi Rukometne akademije Izviđač.

Trener Skauta Silvijo Ivandija je odsutan jer je kao selektor juniorske reprezentacije Hrvatske na pripremama, kao i Mirko Heceg igrač prve postave Izviđača koji je pozvan u hrvatsku reprezentaciju.

Također su bili odsutni Senjamin Burić i Dejan Malinović koji su pozvani u reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je na pripremama.

Izviđač će krajem januara otputovati u Poreč na pripreme nakon čega slijedi drugi dio takmičenja u Premijer ligi i dugo očekivano evropsko proljeće u Kupu pobjednika kupova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.