Slobodi pristupila dva igrača

Uoči nastavka rukometne sezone

Slobodi pristupila dva igrača

Rukometni klub Sloboda Solana iz Tuzle dobio je dva važna pojačanja uoči nastavka sezone u Premijer rukometnoj ligi Bosne i Hercegovine.

Sad već bivše desno krilo aktuelnog prvaka BiH Bosne Sunce osiguranje, Jasmin Jahić, novo je ime u sastavu tuzlanskog premijerligaša. Jahić je potpisao ugovor do kraja ove sezone, sa mogućnošću produženja saradnje.

Drugo pojačanje je stiglo sa Islanda, gdje je Nikola Janković proveo posljednje četiri godine. Inače, ovaj rukometaš je svoje prve korake naučio u Lovćenu sa Cetinja.

Sloboda Solana je sinoć odigrala i pripremnu utakmicu sa Krivajom iz Zavidovića u kojoj su „solari“ zabilježili pobjedu rezultatom 36:28, a nova pojačanja su se pokazala kao pun pogodak, barem što se kontrolnog susreta tiče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti