Sloga brani titulu, Borac najveći favorit

Liga 6 za rukometaše

Sloga brani titulu, Borac najveći favorit

A. Beganović

Sutra su na rasporedu utakmice 1. kola Lige 6 za rukometaše u koju kao apsolutni favorit ulazi Borac iz Banja Luke.

Rukometaši Borca u 1. kolu Lige 6 u Banjoj Luci će snage odmjeriti sa Izviđačem. Do prije par godina ovaj susret bi bio pravi derbi, no danas stvari izgledaju mnogo drugačije. Skauti iz Ljubuškog su znatno oslabljeni i bilo bi pravo čudo kada bi u Banjoj Luci ostali neporaženi.

Aktuelni prvak, Sloga iz Doboja, na domaćem terenu će snage odmjeriti sa Čelikom. Sloga je na završnom turniru Kupa BiH pokazala jednu dozu kvalitete, tako da sutrašnji duel s Čelikom ulazi kao favorit.

U Gradačcu će snage odmjeriti istoimena domaća momčad i Konjuh. Dueli ovih momčadi u posljednje vrijeme su znali biti uzbudljivi, pa se to očekuje i sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije