U Gornjem Vakufu-Uskoplju održan rukometni turnir "Đuro Hrćan"
FOTO: FB ŽRK Sloga

U organizaciji ŽRK Sloga

U Gornjem Vakufu-Uskoplju održan rukometni turnir "Đuro Hrćan"

H. Zilić

Za vikend je u Gornjem Vakufu-Uskoplju održan Memorijalni rukometni turnir "Đuro Hrćan".

Ovogodišnje izdanje turnira ponudilo je odlične mečeve u mlađim kategorijama rukometašica u sjajnoj organizaciji ŽRK Sloga.

Mlađe kadektinje, poredak:

1. ŽRK Sloga 9 bodova
2. RK Lokomotiva 6 bodova
3. ŽRK Borac 3 boda
4. ŽRK Kiseljak 0 bodova

Najbolji strijelac turnira je Railić Mladena iz ekipe Borca, najbolja golmanica je Šejla Selimić iz Lokomotive, a najbolja igračica je Sajra Vele iz Sloge.

Pionirke:

1. ŽRK Sloga
2. RK Nova bila
3. RK Turbina

Najbolji strijelac turnira je Palić Sajma iz ekipe Turbine, najbolja golmanica je Nejra Hajrić iz Sloge, a najbolja igračica je Matošević Marija iz Nove bile.

Pored turnirskog dijela, prijateljski meč su odigrale ekipe  ŽRK Sloga i ŽRK Borac 2, a Sloga je slavila rezultatom 25:21.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi