Sloga dovela novo pojačanje: Nedžad Alić dogovorio saradnju

Sloga dovela novo pojačanje: Nedžad Alić dogovorio saradnju

Samir Mlaćo

MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje u narednim danima će dobiti novo pojačanje. Radi se o Nedžadu Aliću, sada već bivšem član RK Derventa, koji će u narednoj sezoni nositi dres novog člana Premijer lige BiH.

Alić će sigurno biti veliko pojačanje za Slogu čiji čelnici vrijedno rade kako bi u novoj sezoni imali respektabilnu momčad.

Radi se o izdanku škole RK Krivaja koji je dugi niz godina uspješno nastupao za matični klub u Premijer ligi, te kasnije u Prvoj ligi FBiH.

Zvanično predstavljanje Alića će biti obavljeno sutra kada će MRK Sloga na "Ideeeš Festu" igrati prijateljski meč protiv Akademije Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti