Sloga nastavlja pohod ka vrhu

Dobojlije savladale Čelik

Sloga nastavlja pohod ka vrhu

U prvoj utakmici 7. kola Premijer lige za rukometaš, zenička Arena okupila je ljubitelje rukometa, ali RK Čelik ih nije počastio dobrom igrom.

Zahuktala dobojska Sloga prešla je još jednu prepreku. Večeras je na gostujućem terenu porazila RK Čelik koji je bio blizu pozitivnog rezultata, ali nije imao snage da do kraja napravi preokret.

Na poluvrijeme se otišlo kod rezultatom 14:18 u korist gostujuće ekipe. Drugo poluvrijeme donijelo je i nešto žešpću borbu, ali idosta negodovanja sa tribina zbog sudijskih odluka. RK Čelik je u posljednje dvije minute ojačao svoju obranu i zaštitio pilaz svome golu, došao na tri gola zaostatka, ali nije mogao dalje. Na kraju, konačan rezultat glasio je 30:33.

Preostali susreti 7. kola igraju se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.