Sloga slavila u Zenici

Kup BiH

Sloga slavila u Zenici

U Zenici, pred oko 700 gledalaca, koji su bili počašćeni dobrom rukometnom predstavom, ali to nije bilo dovoljno da njihovi rukometaši slave pobjedu.

Sve do 12 minute igralo se gol za gol, a tada Čelik dolazi u prvo vodstvo rezultatom 6:5. I dalje se igralo otvoreno, a treneri obje momčadi su otvorili svoje karte i utrošili zadnji atom energije na savjete svojim igračima, a trener Čelika je zbog svoje žustrosti kažnjen sa žutim kartonom. U 25 minuti Čelik opet izjednačuje na 11:11 i minutu poslije dolazi u vodstvo golom Delić. Na kraju prvog poluvremena rezultat je glasio 17:16 za Čelik.

Drugo poluvrijeme je bilo žestoko i sa mnogo više problema za obje momčadi. Čelik je dolazio u nezgodne situacije, kada je imao taj slučaj da su mu čak tri igrača u isto vrijeme bili isključeni iz igre, no uprkos tome su se borili do zadnje minute, ali krajnji rezultat je otišao u korist Sloge, koja je pobijedila Čelik sa golom razlike 26:27 .

Sloga je tako slavila nad zeničkim rukometašima u okviru pretkola Kupa Bosne i Hercegovine, te tako izborila plasman dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije