Sloga sve jača: Vražalić nova akvizicija

SportSport.ba saznaje

Sloga sve jača: Vražalić nova akvizicija

Adnan Beganović

Rukometni reprezentativac naše zemlje i sada već bivši igrač aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine RK Bosna, Faruk Vražalić, u naredne pola godine nosit će dres dobojske Sloge.

Nakon što su u svoje redove doveli kapitena Studenata, Tarika Međića, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba čelnici Sloge dogovorili su dolazak Faruka Vražalića.

Vražalić će u naredne pola godine nositi dres dobojske momčad, a sam igrač potvrdio nam je tačnost ovih informacija.

"Imate dobre informacije, u narednih pola godine nastupat ću za Slogu. Žao mi je što se sve ovo desilo sa Bosnom, no život ide dalje. Čelnici Sloge bili su konkretni u našim pregovorima i odlučio sam prihvatiti ponudu. Pred nama je mnogo posla, a uvjeren sam da ću mom novom klubu pomoći da se domogne mjesta koje vodi u Regionalnu ligu", za SportSport.ba je istakao Vražalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.