Službeno: Jaškić na ljeto napušta Zagreb

Bh. reprezentativac na transfer listi

Službeno: Jaškić na ljeto napušta Zagreb

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Reprezentativno krilo rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Adnan Jaškić, na kraju sezone napustit će Zagreb.

Špekulacije o odlasku našeg reprezentativca iz Zagreba dobile su i svoju službenu potvrdu. Naime, Jaškić jće na ljeto napustiti htrvatski klub, a ovu informaciju potvrdio je i direktor Zagreba, Bartol Kaleb.

"Budući da se nakon povrede vraća Zlatko Horvat i da na tom mjestu imamo još i mladog reprezentativca Jerka Matulića, nema potreba da zadržimo Jaškića", rekao je Batol Kaleb.

Još uvijek nema informacija gdje će karijeru nastaviti Jaškić, a jedino je sigurno da će naš reprezentativac na Super Globe turniru nastupati za libanonski Al Saad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.