Smajlagić: Moglo je i bolje, ali i gore

Trener Studenata djelimično zadovoljan

Smajlagić: Moglo je i bolje, ali i gore

Adnan Beganović

„Momčadi koje se nalaze u našoj grupi nisu atraktivne, ali sigurno spadaju u vrh evropskog rukometa, no sve u svemu moglo je i bolje i gore“, rekao je trener Bosna SO Irfan Smajlagić nakon sinoćnjeg žrijebanja u Beču te dodao:

„Činjenica je da su Veszprem, Lowen i Chambery iz samog vrha evropskog rukometa, ekipe o kojim ne treba trošiti previše riječi, no možda i nisu toliko atraktivni kao neke klubovi iz Njemačke i Španije. Najvjerovatnije da će pomenute tri ekipe voditi borbu za sami vrh, a što se tiče Gorenja, ono je samim naslovom prvaka u Sloveniji potvrdilo da ima izuzetnu kvalitetu“.

Na pitanje može li se očekivati borba za četvrtu poziciju koja bi našeg aktuelnog šampiona odvela u osminu finala Lige prvaka, trener Bosna SO za zvaničnu internet stranicu kluba je rekao:

„Koliko god ovi protivnici izgledaju jako, ja očekujem da mi budemo vrlo neugodni. Međutim, još uvijek je rano govoriti o svemu jer treba sačekati prelazni rok. Sigurno je da će ekipe iz naše grupe, kao i naš klub, nakon ljetne tržnice promijeniti „krvnu sliku“ i tek nakon okončanja prelaznog roka moći ćemo se upuštati u konkretnije komentare“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije