Šola zadovoljan i pored novog poraza Zagreba
FOTO - EPA

Barcelona je bila jača

Šola zadovoljan i pored novog poraza Zagreba

A. Beganović

Rukometaši Zagreba pretrpjeli su deveti poraz u Ligi prvaka u isto toliko odigranih meče, pa su u i dalje jedina ekipa bez boda u elitnom klupskom takmičenju.

Bolja od Zagreba je sinoć bila Barcelona (37:33), no za razliku od nekih ranijih mečeva, izabranici Vlade Šole, u ovom duelu su ličili na ekipu.

Od prvog do zanjeg minuta lavovski su se borili i na kraju su skupo prodali kožu, a i pored novog poraza, Šola nije bio razočaran.

"Ovo je u sonovi bio dvoboj između Davida i Golijata. Toga smo bili dobro svjesni. Uprkos tome, dali smo sve od sebe, kako u napadu, tako i u odbrani", izjavio je Šola i dodao:

"Glavni fokus je bio da budemo brzi i organizirani u tranziciji i to nam je dobro išlo u uvodnom periodu meča. Želio bih čestitati Barceloni na pobjedi, ali i svojim momcima jer su pokazali karakter i predanost. Čini me to sretnim uprkos porazu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi