Solari ponovo jurišaju na Premijer ligu BiH

Nova sezona, isti cilj

Solari ponovo jurišaju na Premijer ligu BiH

Rukometaši dvostrukog prvaka BiH, tuzlanske Sloboda Solane, počeli su pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi F BiH, u kojoj imaju isti cilj – plasman u Premijer ligu BiH. 

“Drago mi je da smo svi na okupu, uz dva pojačanja, povratnike Mirzu Ferhatbegović i Amara Husejnovića. Pokušat ćemo da se što bolje pripremimo, najprije za memorijalni turnir koji namjeravamo organizovati 24. avgusta. Zbog vrućina radit ćemo samo jednom dnevno, ali jače i duže”, rekao je trener Mirza Bulić.

Predsjednik kluba Samir Sejranić i član UO Osman Babović poželjeli su rukometašima uspješan rad.

“Uprava će nastojati da osigura bolje uvjete nego prošle sezone. Bitno je da niko nije napustio ekipu, te da su nam se vratila dva dobra igrača”, kazao je Sejranić.

Prvim pripremnim treninzima prisustvuju golmani Almin Bojić, Admir Kartal i Edin Ovčina, zatim, Omar Babović, Nedim Mujezinović, Mirza Ferhatbegović, Amar Husejnović, Muamer Sejdinović, Bakir Jahić, Alen Ramić, Harun Đulić, Tarik Babović, Ademir Hajdarhodžić, Adnan Smajlović i Benjamin Hrustić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti