Sorhaindo ostaje još godinu dana u Barceloni?

Ništa od penzije?

Sorhaindo ostaje još godinu dana u Barceloni?

E. Oštraković

Čini se kako bi ekipa Barcelone naredne sezone biti mogla biti jača, a sve zbog starijih igrača koji su spremni potpisati nove ugovore.

To su jučer najavili Raul Entrerrios i Victor Tomas, a nakon njih istu je uradio i Cedric Sorhaindo, koji bi trebao potpisati novi ugovor.

Iako su najavli da će se oprostiti ovog ljeta, situacija sa koronavirusom je promijenila stvari, te bi mogli ostati u rukometu još jednu sezonu.

Sorhaindo je najavio povlačenje i iz reprezentacije nakon Olimpijskih igara u Tokiju, ali se čini da će još neko vrijeme računati na njega u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi