Ovo se može desiti samo Egipćanima: Još jedan dokaz da nisu spremni za organizaciju SP-a

Veliki broj propusta

Ovo se može desiti samo Egipćanima: Još jedan dokaz da nisu spremni za organizaciju SP-a

E. Škorić

Organizacija Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu neprestano prima kritike, a sinoć je napravljen još jedan veliki gaf.

Na konferenciji za novinare nakon utakmice Poljske i Španije, moderator nije znao koje su reprezentacije igrale.

Pogađao je ime Poljske, ali nije znao da su igrali sa Španijom, pa se savjetovao s poljskim selektorom, upitavši ga protiv koga su igrali. Reakcija poljskog rukometaš Macieja Gebalea najbolje govori o gafu koji je zadesio Egipćane.

Nedavno je čak mačka upala u teren tokom utakmice, a postoji još veliki broj stvari na koje su se iz mnogih reprezentacija požalili.

Top Komentari

realno_govoreci
Ovo se samo Egipćanima moze desiti? Mi se našli nekome govoriti šta se samo njima može desiti. Pa nama reprezentaciju vodi čovjek koji nema dozvolu za to. Na vlasti nam jedni te isti preko 20 godina i ponovo se glasa za njih. Uzmu se 100 respiratora za 10 miliona i niko ne odgovara za to. Nogometnog selektora ne možemo izabrati jer se sve nacionalne strane ne mogu ispoštovsti. Mi se našli bilo kome o bilo čemu pričati????
4 0
Alen23
Hahahahah
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije