Srbijanski trener je prekucao sve govore: "Nemoj sleep, we play ko ku*ac, to not good majstore"

Snalazio se nekako u Saudijskoj Arabiji

Srbijanski trener je prekucao sve govore: "Nemoj sleep, we play ko ku*ac, to not good majstore"

E. Čaušević

Na društvenim mrežama pojavio se nevjerovatan snimak srbijanskog rukometnog trenera Boška Jolovića dok je imao angažman u Saudijskoj Arabiji.

Snimak je nastao prošle godine na jednoj od utakmica njegove ekipe, a on je na poluvremenu održao govor koji je postao hit na internetu. Jolović je malo kombinovao srpski, engleski i arapski jezik kako bi dao do znanja igračima da je veoma nezadovoljan kako oni igraju.

Jolović je dao sve od sebe da im dočara da su igrali baš loše u prvom poluvremenu, a uz kombinacije tri jezika htio je da im to dočara. Iako je ovaj meč odigran prošle godine video se tek pojavio na društvenim mrežama i postao je veliki hit. Treba dodati da je Jolović prije nekoliko godina igrao u dresu zeničkog Čelika, a nakon završetka karijere uplovio je u trenerske vode.

"Nemoj sleep! Stojiš ovako i čačkaš ja*a. To not good majstore. We play ko ku*ac, not play ništa", između ostalog je Jolović poručio svojim igračima.

Top Komentari

DarkLord
Baka mu bio mentor.
27 2
Medo-Brundo
Nemoj sleep! Uci jezik!!!
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi