Stanislav Mucić ponovo u akciji

Napao članove antidoping tima BiH

Stanislav Mucić ponovo u akciji

U okviru 22. kola Premijer lige za rukometaše Izviđač je sinoć ubjedljivo savladao banjalučki Borac (39:30), no utakmicu je po ko zna koji put obilježio član predsjedništva RSBiH i čelni čovjek Izviđača, Stanislav Mucić.

Naime, nakon pomenutog susreta članovi agencije za antidoping kontrolu BiH htjeli su testirati nekoliko igrača iz obje momčadi, no Mucić to nije dozvolio i navodno se fizički pokušao obračunati sa ljudima koji su pokušali raditi svoj posao.

Da li će ovaj samozvani borac za napredak i prosperitet bh. rukometa snositi posljedice zbog toga, u ovom trenutku je nemoguće znati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti