Stojanović najefikasniji u remiju Aragona

Asobal liga, 23. kolo

Stojanović najefikasniji u remiju Aragona

Adnan Beganović

U okviru 23. kola španjolskog rukometnog prvenstva odigrano je 5 utakmica, a u remiju Alcobendasa i  Aragona (29:29) naš reprezentativac u dresu Aragona Vukašin Stojanović postigao je 6 pogodaka.

Alcobendas i Aragon u veoma zanimljivom susretu podijelili su bodove. Kod Aragona najefikasniji je bio bh. reprezentativac Vukašin Stojanović koji je postigao 6 pogodaka i to svih 6 iz sedmerca, dok je kod Alcobendasa sa 8 pogodaka najefikasniji bio Pešić.

Toledo, za koji nastupa Darko Martinović pred svojim navijačima bez većih problema svladao je Frigorificos Morrazo (30:19). Bh. reprezentativac u pobjedu svoje momčadi ugradio je 2 pogotka, a najučinkovitiji u redovima Toleda sa 6 pogodaka bio je Eitutis, dok je kod Frigorificosa Oslak sa 4 pogotka bio bolji od ostalih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.