Stošljević: Borac je ime, a ja želim titulu

Novo pojačanje RK Borac za SportSport.ba

Stošljević: Borac je ime, a ja želim titulu

D. Vejo

Rukometni klub Borac iz Banja Luke, već je krenuo sa novim akvizicijama, a prva od njih jeste Mihailo Stošljević nekadašnji rukometaš Crvene zvezde, Železničara, Topličanina i Partizana. 

Mladi i perspektivni rukometaš, svakako će biti veliko pojačanje za crveno-plave na poziciji lijevog beka s obzirom na kvalitet koji posjeduje. 

O ambicijama i željama u dresu Banjalučana, pričao je upravo on.

"Borac je ime, a ja želim titulu. Nadam se da ćemo zajedno doći do cilja. Čast je i zadovoljstvo igrati za takav klub sa velikom tradicijom. Dat ću svoj maksimum kako bi opravdao epitet pojačanja", rekao je za SportSrport.ba novi rukometaš Velikana iz Gospodske, Mihailo Stošljević.

Podsjetimo, Stošljević ima 22 godine, a prethodno je nastupao za ekipu Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi