Stošljević ipak neće debitovati za RK Borac?

Došao kao veliko pojačanje

Stošljević ipak neće debitovati za RK Borac?

D. Vejo

Mihailo Stošljević ove je zime pojačao redove banjalučkog RK Borac, ali po svemu sudeći on neće upisati niti jedan zvanični meč za Velikana iz Gospodske.

Razlog tome jeste povreda koju vuče još od januara mjeseca ove godine, a koju prema prvim procjenama neće sanirati do kraja tekuće sezone.

U redove banjalučkog sastava stigao je kao veliko pojačanje, s obzirom da je prethodno branio boje Crvene zvezde, Partizana, Topličanina i Prijedora.

No, priliku da se pokaže banjalučkoj publici neće imati.

Crnogorski stručnjak na klupi Borca Ratko Đurković kazao je da novajlija Stošljević ima zeleno svijetlo od strane stručnog medicinskog tima da nastupi, ali je rukometaš dodao da se i dalje ne osjeća spremno.

Banjalučani će ovu sedmicu iskoristiti da se što bolje pripreme za nastavak sezone, jer će 23. kolo Premijer lige BiH preskočiti iz razloga što je ekipa Hercegovine na polusezoni istupila iz lige.

Podsjetimo, crveno-plavi su osigurali drugu poziciju u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti