Studente pojačao Sandro Uvodić
Bosna će prvu pripremnu utakmicu igrati na turniru u Doboju

Nakon što su propali pregovori sa Matoševićem

Studente pojačao Sandro Uvodić

Sandro Uvodić, doskorašnji golman Rukometnog kluba Metković, novi je član aktuelnog prvaka naše zemlje, Bosne Sunca osiguranja.

Uvodić je Studente pojačao nakon što su propali pregovori Sarajlija sa iskusnim Valterom Matoševićem, nekadašnjim reprezentativcem Hrvatske, koji je bio najavljen još na okupljanju aktuelnog šampiona naše zemlje. Ipak, dvije strane se nisu mogle složiti oko uslove, pa se agilna Uprava Bosne SO okrenula drugim riješenjima.

Odluka je pala na Uvodića, koji će biti u konkurenciji za prvog golmana i to kao zamjena za Adnana Šabanovića, koji je prešao u dobojsku Slogu. Hrvatski internacionalac Studentima se priključio na pripremama u Kranjskoj Gori, a Irfan Smajlagić, trener Bosne njegove kvalitete moći će provjeriti na turniru u Doboju koji počinje 11. avgusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.