Studenti pregazili Slogu

Premijer liga BiH za rukometaše

Studenti pregazili Slogu

Rukometaši Bosne su večeras u Sarajevu upisali novu pobjedu u Premijer ligi BiH, a pred naletom Studenata stradala je dobojska Sloga koja je poražena rezultatom 36:25.

Sloga se u prvom dijelu utakmice solidno držala i nakon prvog dijela je imala "samo" pet golova zaostatka (18:13), ali je u drugom dijelu ekipa Irfana Smajlagića ubacila u petu i pregazila Dobojlije.

Sjajne partije kod Studenata su odigrali Igor Karačić, Faruk Vražalić i Petar Kapisoda koji su postigli po šest pogodaka, dok je kod Sloge najbolji bio bivši reprezentativac naše zemlje Nikola Dokić sa sedam golova.

Snimak ovog susreta moći će te pogledati sutra od 14 sati na KANALU 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.