Studenti sutra protiv Nexea

Ulaz slobodan, Bosni potrebna podrška

Studenti sutra protiv Nexea

Adnan Beganović

U okviru 5. kola Regionalne lige Bosna će u srijedu na Mojmilu sa početkom u 18 sati snage odmjeriti sa do sada nepobjedivim Nexeom.

Nakon tri uzastopna poraza, dva u Ligi prvaka te jednim u Regionalnoj ligi, Studenti će se u srijedu pokušati vratiti na pobjednički kolosijek.

Istina, pred izabranicima Irfana Smajlagića je težak zadatak jer u goste im dolazi neugodni Nexe, kojeg s klupe predvodi nekadašnji trener našeg kluba Kasim Kamenica.

U dosadašnja četiri susreta u Regionalnoj ligi rukometaši hrvatskog kluba upisali su dvije pobjede, te isto toliko remija, no nadamo se da će upravo Studenti biti ti koji će im nanijeti prvi poraz.

Studenti očekuju veliku podršku s tribina dvorane Ramiz Salčin, a Uprava kluba odlučila je da ulaz bude slobodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.