"Studenti" u lovu na Schaffhausen

Rukometni Kup pobjednika kupova

"Studenti" u lovu na Schaffhausen

Rukometaše sarajevske Bosne Sunce osiguranje večeras očekuje revanš susret protiv švajcarskog Schaffhausena u kojem će „studenti“ pokušati nadoknaditi minus od pet golova.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine u prvom je meču, uz domaćinsko suđenje, poražen sa 22:27, a „studenti“ večeras najavljuju pobjedu veću od pet golova razlike i prolazak dalje.

- Normalno da ne možemo biti zadovoljni rezultatom u prvom susretu, koji je velikim dijelom bio posljedica čudnih sudijskih odluka. Međutim, vidjeli smo da se sa Schaffhausenom možemo i više nego dobro nositi, pa očekujem pobjedu sa šest ili više golova razlike večeras“, kazao je trener sarajevske ekipe Vojislav Rađa.

U redovima Bosne vlada veliki optimizam uoči večerašnjeg dvoboja, a Rađa je još dodao da njegovi izabranici moraju popraviti igru u napadu u odnosu na prvi meč, kako bi se minus od pet golova mogao dostići.

Revanš utakmica Kupa pobjednika kupova između Bosne Sunce osiguranje i Schaffhausena igra se večeras, sa početkom u 20 sati, u sportskoj dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.