Studenti u narednom kolu ovjeravaju titulu?

Bosna SO slavila u Ljubuškom

Studenti u narednom kolu ovjeravaju titulu?

Aktuelni prvak BiH u rukometu, Bosna Sunce osiguranje, nastavila je pohod kroz Premijer ligu pobjedom nad Izviđačem u Ljubuškom.

„Studenti“ su ponovo potvrdili da im u ovom trenutku u domaćem takmičenju nema ravnih. Konačnih 44:30 (18:14) za sarajevsku ekipu govori sasvim dovoljno o odnosu snaga sinoć u Ljubuškom.

Nebojša Grahovac bio je ponajbolji akter na parketu sa 25 odbrana, dok je Petar Kapisoda briljirao u napadu sa 14 golova.

-    Nakon ispadanja od Schaffhausena brzo smo se vratili u takmičarsku formu, te smo došli na korak do zacrtanog cilja, a to je odbrana titule prvaka Bosne i Hercegovine. Nadam se da ćemo sa ovakvim nastupima nastaviti i u Kupu BiH, kazao je trener sarajevske ekipe Vojislav Rađa.

Bosna SO već u narednom kolu, kada gostuje u Tuzli kod Slobode, ima šansu da eventualnom pobjedom i teoretski osigura novi naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.