Studenti ubjedljivo poraženi u Francuskoj

Liga prvaka

Studenti ubjedljivo poraženi u Francuskoj

A. Beganović

U posljednjem susretu grupne faze Lige prvaka aktuelni prvak naše zemlje Bosna BH Telecom poražen je na gostovanju kod Chamberyja (40:19).

Rukometaši Bosne pretrpjeli su i deseti poraz u isto toliko utakmica Lige prvaka. Večeras su od Studenata bili bolji rukometaši Chamberyja, no i oni su završili takmičenje u Ligi prvaka.

Chambery je od samog početka susreta stvari postavio na svoje mjesto. Rukometaši francuskog predstavnika brzo su stvorili prednost, koju do odmora nisu isapuštali iz ruku (19:11).

U prvij 16 minuta nastavka izabranici Gorana Tomića postigli su samo dva gola i u tim momentima znalo se da će Studenti pretrpjeti još jedan bolan poraz.

Konačnih 40:19 je i pravo mjerilo odnosa snaga na terenu, a kod Bosne prolaznu ocjenu zaslužuju golmani Tatar i Efendić, te Zulfić, koji je postigao pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.