Studenti večeras protiv Flensburga

Liga prvaka za rukometaše

Studenti večeras protiv Flensburga

Adnan Beganović

Rukometaši Bosna BH Gasa u okviru 10. kola Lige prvaka za rukometaše večeras će sa početkom u 19 sati u Njemačkoj snage odmjeriti sa favoriziranim Flensburgom.

Nakon dvije domaće utakmice u kojima su nadmašili sami sebe, izabranici Irfana Smajlagića večeras će u Njemačkoj igrati protiv moćnog Flensburga. Studenti u ovoj utakmici nemaju šta izgubiti, dok s druge strane mogu mnogo toga dobiti.

Ne treba očekivati pobjedu, jer realno je Flensburg mnogo kvalitetniji, no dobra igra i neki pristojan poraz pokazali bi da su Studenti na pravom putu.

Smajlagić ni večeras neće moći računati na povrijeđenog Kostu Savića, dok se s druge strane u ekipu vraća Tarik Međić.

Tekstualni live prenos moći ćete od 19 sati pratiti na našem portalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.