Studenti žele Vranješa

RK Bosna BH Gas u potrazi za pojačanjima

Studenti žele Vranješa

Adnan Beganović

Akuelni prvak Bosne i Hercegovine, RK Bosna BH Gas, u svoje redove žedli dovesti igrača banjalučkog Borca, Vladimira Vranješa, kojem je istekao ugovor sa trenutno drugoplasiranom momčadi prvenstva.

"Zvali su me iz Bosne i ponudili kvalitetne uslove. Zainteresovan sam, no još uvijek ništa nije dogovoreno. Ugovor sa Borcem mi je istekao, slobodan sam igrač, a u nekoliko narednih dana sve će biti jasnije", rekao je Vranješ za Dnevni avaz.

S druge strane, šef stručnog štaba banjalučkog Borca, Dragan Marković, ne želi se odreći Vranješa.

"Od toga nema ništa. Vladimir ima ugovor sa mnom i ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi sada otišao u Sarajevo. Pa, Bosna ne može da plaća ni svoje igrače, a kamoli naše. Oni samo pokušavaju da unesu nemir u naše redove, ali u tome neće uspjeti", rekao je Marković za Dnevni avaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti