Šuman objavio spisak za Švicarsku

Nekoliko povratnika u A tim

Šuman objavio spisak za Švicarsku

Selektor rukometne reprezentacije BiH Bilal Šuman saopćio je spisak rukometaša na koje će računati u dvije predstojeće utakmice protiv Švicarske.

Naš nacionalni tim će sa Švicarskom odmjeriti snage u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Prvi meč će biti odigran 10. januara u Švicarskoj, a tri dana kasnije na programu je revanš u Tuzli.

Na Šumanovom spisku se nalaze sljedeći rukometaši:

Benjamin Burić, Admir Ahmetašević, Edin Tatar, Tomislav Nuić, Alen Ovčina, Faruk Vražalić, Srđan Predragović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Muhamed Toromanović, Igor Mandić, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Ibrahim Haseljić.

“Nemamo nikakvih kalkulacija! Ukoliko razmišljamo, a razmišljamo o Svjetskom prvenstvu moramo sve dati od sebe da obje utakmice protiv Švicarske iskoristimo na najbolji mogući način, a to je pobjeda u dvije utakmice. Analizirat ćemo protivnike i maksimalno se pripremiti za odlučujuće utakmice naše reprezentacije”, izjavio je selektor naše reprezentacije Bilal Šuman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi