Šuman: Šta bude, bit će
Šuman: Norvežani igraju najljepši rukomet u Evropi

Selektor rukometne reprezentacije

Šuman: Šta bude, bit će

Nakon što smo kao potencijalnog rivala u baražu za SP izvukli Norvešku, selektor Bilal Šuman, logično imao je samo riječi hvale za skandinavsku ekipu.

"Izvukli smo reprezentaciju koja igra najljepši rukomet u Evropi. Ulogu favorita moramo njima prepustiti. Evo pogledajte, samo dva gola su ih dijelila od polufinala na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj. Brza ekipa koja igra fantastično. Nama nema druge nego da čekamo odluku EHF-a. Jedno znam, a to je da će naši momci, ukoliko se sastanu sa ekipom Norveške, pokazati našu snagu, i da ćemo se boriti od prve do posljednje minute. Pa šta bude, bit će", izjavio je selektor naše reprezentacije.

BiH i Norveška već jednom su se sastajale u baražu. Davne 2005. pod vodstvom selektora Kasima Kamenice u Norveškoj smo izgubili 23:36, za poluvrijeme postigavši samo pet golova. U revanšu je bilo 27:27.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi