Šuman: Veliki poklon za nas

Šuman: Veliki poklon za nas

M. Šljivak

Selektor rukometne reprezentacije BiH Bilal Šuman zadovoljan je zbog nove pobjede na Švicarcima. Bh. tim je u grotlu Mejdana slavio sa 21:15 i osvojio je prvo mjesto u grupi.

Šuman nakon meča nije krio emocije...

"Veoma teško sam doživio ove utakmice. Jedno ogromno hvala momcina na svemu što su pokazali, posebno u odbrani, čime  najviše možemo biti zadovoljni. Benjamin je izuzetan i to je razlog što smo pobijedili obje utakmice. Jaka, čvrsta utakmica, dobili smo jedan veliki poklon", rekao je Šuman, te je dodao:

"Mnogi su bili pesimisti nakon Estonije. Idemo dalje, došli smo do izvora, napili smo se, sada čekamo protivnika u baražu za juni mjesec".

"Mi smo napravili koncept igre u odbrani. Imamo dovoljno kila da igramo čvrstu odbranu. Ovo je taj koncept koji trebamo da pratimo, a svi igrači su pokazali da mogu i žele. Čekamo da se vrate ostali igrači", istakao je Šuman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi