Sutjesci derbi začelja, Crvenoj zvezdi fenjer

SEHA liga

Sutjesci derbi začelja, Crvenoj zvezdi fenjer

Adnan Beganović

U okviru 10. Regionalne lige odigran je derbi začelja u kojem je Sutjeska bila bolja od Crvene zvezde (29.22).

Derbi začelja Regionalne lige pripao je rukometašima Sutjeske, koji su tako fenjer namjenjen posljednjeplasiranoj momčadi prepustili Beograđanima.

Rukometaši Sutjeske, koji su ostali bez trenera Kastratovića, mnogo motivisanije su ušli u susret i na kraju su sasvim zasluženo savladali Crvenu zvezdu, čije misli su okrenute evropskom duelu sa Portom.

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bili Majić sa 9 i Nikolić sa 8 golova, dok su kod Zvezde najeffikasniji bili Anđelić sa 6, te Pavić sa 4 gola.

Regionalna liga, 10. kolo:
Sutjeska – Crvena zvezda 29:22 (15:13)

Nikšić - Dvorana: Nikoljac. Gledalaca: 400. Sudije: Mitrevski i Todorovski (Makedonija). Sedmerci: Sutjeska 4 (3), Crvena zvezda 3 (3). Isključenja: Sutjeska 10, Crvena zvezda 2 minuta.
SUTJESKA: Rajković (7 odbrana), Jocović, Bojanić, Ašanin 2, Majić 9, Bulajić, Đođić 3, Blečić 1, Vučković, Nikolić 8, Šekarić, Blagojević 1, Trifunović 4, Nikitović, Rakočević 1, Čizmović.
CRVENA ZVEZDA: Kosanović, Živković 3, Pucelj, Šćepanović, Nadoveza, Pavić 4, Pušica, Ivanišević, Jeraj, Šljivančanin, Ćirić 3, Dokić 3, Blečić, Anđelić 6, Sudžum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti