Težak udarac za Gradačac

Težak udarac za Gradačac

U 18. kolu muške rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine Rk Gradačac porazen je od Borca. U predstavi kakva dugo nije viđena u Gradačcu, rukometaši domaće ekipe pružali su veliki otpor u prvom poluvremenu, ali su  u nastavku podlegli umoru.

U susretu u kojem su nijanse odlučivale o pobjedniku presudila je veća širina klupe Borca. Katastrofalnu noć imali su golmani Gradačca koji su uspjeli sakupiti samo 8 odbrana tokom cijele utakmice. Najaktivniji igrač u redovima Gradačca bio je Slaven Sijaković sa 7 postignutih golova. 


RK Gradačac - RK Borac 24:30 (14:15)

GRADAČAC - Gledalaca: 450, 
Sudci: Konjičanjin Amar, Konjičanin Dino, Kekić Mileta.

GRADAČAC: Šarić, Osmanović 1, Taletović, Ćutura 1, Markovic 1, Šijakovic 7 (2)  ,Halilković , Ignjić 4, Stojanović, Damnjanović, Doborac A. 4 (1), Perendija 2, Sarajlić, Bozoljac 4,
BORAC: Blažević, Škorić, Malić, Garić 5 ,Pucarecić ,Pijetlović 4 (1), Kulenović 2, Mulabdić, Ilić 5, Mkić 4, Trkulja, Unčanin 4, Vranješ 1, Karačić 6 (2).
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.