Tomić nezadovoljan odnosom igračica

ŽRK Jedinstvo

Tomić nezadovoljan odnosom igračica

Iako su igračice tuzlanskog Jedinstva proteklog vikenda ostvarile pobjedu u Premijer ligi BiH, nad sastavom Ilidže (23:19), trener Zvjezdan Tomić nije zadovoljan dešavanjima u klubu.

“Ova je utakmica za nas bila izuzetno značajna jer je bila biti ili ne biti. Naravno da sam sretan zbog trijumfa, ali je činjenica da pojedine rukometašice ne ispunjavaju svoje obaveze”, kazao je Tomić za “Nezavisne” novine i nastavio:

”Igračice ne dolaze na treninge, a koriste raznorazna opravdanja. Prije nekoliko dana je jedna od njih kazala kako ne može stići na večernji trening budući da ima ispit na fakultetu u 20.30. sati. Naravno da se nisam htio objašnjavati preko telefona i progledao sam joj kroz prste, ali čisto sumnjam da u Tuzli postoji fakultet koji je u tim terminima otvoren. To je problem kojeg moramo što prije riješiti”, naglasio je Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti