Tomić novi trener ŽRK Jedinstva

Na klupi naslijedio Bulića

Tomić novi trener ŽRK Jedinstva

Zvjezdan Tomić novi je šef stručnog štaba Ženskog rukometnog kluba Jedinstvo iz Tuzle, a na klupi je naslijedio Mirzu Bulića, koji je podnio ostavku.

„Vjerujem da ćemo se u narednim danima pojačati. Uprava kluba je u pregovorima sa Vesnom Spasojević. Ukoliko bi se ova nekadašnja igračica Jedinstva vratila u klub bila bi nam od velike pomoći u nastavku sezone, kako u domaćem šampionatu, tako i u evropskom Čelendž kupu. Pogotovo to mislim na susrete sa Olimpijom iz Ljubljane koji nas očekuju u februaru. Pojedine igračice najavile su i odlazak iz Jedinstva, ali iskreno se nadam da to, ipak, neće uraditi“, rekao je Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.