Trener Chamberyja: Golman nas je pobijedio
Grahovac junak pobjede

Rukometna Liga prvaka

Trener Chamberyja: Golman nas je pobijedio

Adnan Beganović

RK Bosna BH Gas na otvaranju Lige prvaka upisala je pobjedu protiv Chamberyja te tako na najbolji mogući način otvorila evropsku sezonu. Junak pobjede bio je golman Studenata, Nebojša Grahovac, a na njegov račun sipao je komplimente i trener Chamberyja.

"Golman Bosne nas je pobijedio. Odavno nisam gledao golmana da ovako brani. Ovo je doista bila njegova noć. Svojim intervencijama utjerao je strah u kosti mojim igračima i on je najzaslužniji za pobjedu domćina", reko je odmah nkon susreta trener Chamberyja, Phiillipe Gardnet, te dodao:

"Pravo da vam kažem iznenađen sam sjajnom igrom Bosne. Nismo ovo očekivali, ali život ide dalje. Mislim da je utakmica bila kvalitetna i sigurn sam da će Bosna svim ekipama iz grupe u Sarajevu napraviti probleme. Mi se već od ovog trenutka okrećemo drugim susretima, a domaćinima ćemo uzvratiti na sjajnom gostoprimstvu i nadam se da ćemo mi u Francuskoj slaviti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti