Tri gola Vražalića u remiju Ademara i Valladolida

Barcelona razbila Atletico

Tri gola Vražalića u remiju Ademara i Valladolida

Adnan Beganović

U okviru 28. kola španskog rukometnog prvenstva Barcelona je s ubjedljivih 35:26 savladala Atletico Madrid, dok su Ademar naših Faruka Vražalića i Vladimira Vranješa i Valladolid remizirali (22:22).

Ademar na domaćem terenu nije uspio savladati ove sezone slabašni Valladolid. Nakon 60 minuta nije bilo pobjednika, a najefikasniji u redovima Admeara bilo je Guttierez sa pet pogodaka, dok je Vražalić postigao tri, a Vranješ jedan.

S druge strane kod Valladolida su najefikasniji bili Garcia sa pet, te Vega sa četiri pogotka.

Barcelona nije imala većih problema sa Atleticom, koji je katalonskoj momčadi nanio poraz prije par dana u polufinalu Kupa Kralja.

Slavila je Barcelona rezultatom 35:26, a do pobjede su je vodili Entrerrios sa šest, te Rocas sa pet golova, dok su kod Atletica najefikasniji bio Lazarov sa sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.