Trijumf Ademara, tri gola Vražalića, dva Vranješa

Ademar bolji od Puerto Sagunta

Trijumf Ademara, tri gola Vražalića, dva Vranješa

Adnan Beganović

U okviru 20. kola rukometnog prvenstva Španija danas je odigrano šest utakmica, a Ademar naših Faruka Vražalića i Vladimira Vranješa, na gostovanju je savladao Puerto Sagunto (30:23).

Ademar nije imao većih problema na gostovanju kod Puerta Sagunta. Slavio je sa 30:23, a do pobjede su ga vodili Carlos Ruesga sa osam, te Alvaro Garcia Pertusa i Felipe Riberio sa po pet pogodaka.

Bosanskohercegovački reprezentativci u dresu Ademara, Vražalić i Vranješ, ponovo su bili na visini zadatka, odnosno dosta dobro su odradili svoj posao. Vražalić je postigao tri, a Vranješ dva gola.

Vodeća Barcelona na gostovanju je savladala Cangas (35:27), dok je drugoplasirani Atletico bio bolji od Octavija (38:32).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti