Tuzlanski Mejdan, a i Nebojša Grahovac ne pamte ovakvu bombu

Karalek 'probušio' našu mrežu

Tuzlanski Mejdan, a i Nebojša Grahovac ne pamte ovakvu bombu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine vrlo je loše odigrala prvo poluvrijeme protiv Bugarske.

Iako nam ovaj susret kvalifikacija za Ep može donijeti pobjedom ili remijem plasman na prvenstvo Evrope, naši rukometaši su odigrali očajnih 30 minuta i imat će težak posao da nadoknade izgubljeno u nastavku.

Jedan od onih igrača koji su nam pravili velike probleme u prvom poluvremenu je Artsem Karalek. Radi se o 23-godišnjaku koji igra za Kielce i koji je prva zvijezda Bjelorusa, a u posljednjim sekundama prvog dijela i naš golman Nebojša Grahovac se upoznao o njegovim kvalitetima.

Karalek je pravom bombom sa preko 10 metara skoro probušio našu mrežu i odveo Bjelorusiju na pet golova prednosti (17:12).

Pogledajte bombu kakvu Mejdan ne pamti:

Top Komentari

Chupy
Pa ljudi nisu ovi nasi ni za kurca, a kamoli za evropsko. Mi i rukomet kao nebo i zemlja.
2 0
xbendzix
Kod nas sve neke kalkulacije sa dva poraza prolazimo, sa remijem prolazimo. S ovom igrom bolje da se me ne plasiramo, bit cemo kanta za nabijanje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti