Unčanin: Ako budemo pravi, pobjeda neće doći u pitanje

Rukometaš Borca uoči meča sa Bosnom

Unčanin: Ako budemo pravi, pobjeda neće doći u pitanje

D. Vejo

Jedan od najiskusnijih rukometaša banjalučkog Borca Dejan Unčanin, predvodit će sutra crveno-plave u meču sa Bosnom, a u sklopu 19. kola Premijer lige BiH.

Igrač koji svojim međunarodnim iskustvom mnogo znači banjalučkom sastavu, sutra će svoje mjesto zauzeti na poziciji desnog beka.

Spoj mladosti i iskustva, suprostavit će se sarajevskoj Bosni, koja nove bodove želi tražiti upravo u Banjaluci, imajući u vidu da su poraženi u prošlom meču od Vogošće na svom parketu te će im ovo biti sjajna prilika da osvjetle obraz. Ali, banjalučki sastav ima jasan stav pred sutrašnji meč.

"Samo razmišljamo o tri nova boda, to je ono što nas zanima. Ja sam imao stomačni virus koji je ostavio traga, ali idem dalje. Igramo pred našom publikom, koja nam daje dodatni adrenalin. Znamo da je Bosna neugodan protivnik, imaju golmana kojeg ja jako dobro poznajem, a koji brani izuzetno dobro. Nadam se da ćemo mi biti ti koji će dobiti taj duel sa njim. Ako budemo pravi, pobjeda neće doći u pitanje", naglasio je Unčanin.

Podsjetimo, Dejan Unčanin bio je doskorašnji pomoćnik crnogorskom strategu Ratku Đurkoviću, ali je ponovo odlučio da zaigra na profesionalnom nivou.

Meč između Borca i Bosne igra se sutra od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi