Upitan Majićev ostanak u Borcu

Crnogorac bi mogao napustiti Banja Luku

Upitan Majićev ostanak u Borcu

D. Vejo

Nakon odlaska Damira Efendića, Milana Kosanovića, Mihaila Stošljevića, Danijela Vukićevića i Miloša Lončara, još jedan bi igrač mogao reći zbogom RK Borac.

Riječ je o lijevom krilu, iskusnom Mirku Majiću koji iza sebe ima zavidnu sezonu. Tokom iste, bio je jedan od standardnih igrača u mozaiku crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića, te je iz meča u meč opravdavao povjerenje stručnog štaba.

No, on bi veoma lako mogao krenuti u potragu za novom sredinom. Navodno, Podgoričanin nije u potpunosti zadovoljan uslovima u klubu, te se to špekuliše kao glavni razlog njegovog odlaska.

Podsjetimo, Majić je prije tačno godinu dana stigao u Borac iz makedonskog Zomimaka.

U dosadašnjoj karijeri, pretežno je branio boje klubova iz Crne Gore kao što su Budućnost, Rudar i Sutjeska.

Prvak Bosne i Hercegovine, u narednu sezonu će očigledno ući sa drugačijim timom nego što je to slučaj bio ove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi