Uprava Trimo Trebnja sklapa igračku križaljku za narednu sezonu
FOTO: RK Trimo Trebnje (Facebook)

Poznat prvi igrač koji odlazi

Uprava Trimo Trebnja sklapa igračku križaljku za narednu sezonu

E. Oštraković

Nakon što je prekinuta rukometna sezona u Sloveniji, svi klubovi su igrače poslali na odmor, te su počeki slagati igračku križaljku za novu sezonu.

Trimo Trebnje za koji nastupa reprezentativac Bosne i Hercegovine, Dino Hamidović, završio je treći što je sjajan rezultat.

Oni su odlučili da Adamu Seferoviću, rukometašu koji na kraju sezone ističe ugovor sa klubom, ne ponude produžetak saradnje.

Ovaj rukometaš je u Trimo stigao na početku sezone 2018./2019. iz Dobove, a u dvije sezone odigrao je 58 utakmica, te je postigao 125 golova.

"Zahvaljujemo se Adamu i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere" stoji na zvaničnoj stranici RK Trimo Trebnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi