Vardar bolji od Metaloplastike

SEHA liga

Vardar bolji od Metaloplastike

Adnan Beganović

U okviru 17. kola Regionalne lige rukometaši Vardara sinoć su u Šapcu teže od očekivanog savladali domaću Metaloplastiku (23:22).

Tokom svih 60 minuta gledali smo izjednačenu igru, a da je na kraju trijumfovala domaća momčad uopšte ne bi bilo nezasluženo.

U posljednji minut ušlo se pri rezultatu 22:22, a onda 40 sekundi prije kraja Vujović pogađa za vodstvo Vardara. Metaloplastika je imala posljednji napad, no domaći rukometaši nisu uspjeli savladati sjajnog Abadžića.

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bili Nikolić sa 6 i Ojleski sa 4 gola, dok su kod Metaloplastike najučinkovitiji bili Mitrović sa 6, te Grujčić sa 5 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.